Despre Noi

Bine Ati Venit la Tipar non-stop

Tipar Non-Stop este o tipografie specializata pe tipar digital si offset, care ofera atat seria clasica de produse si servicii specifice domeniului tipariturilor intr-o multitudine de formate, culori si materiale imprimabile, cat si alte tipuri de suporturi publicitare imprimate. 

Asiguram un program flexibil, raspunzand non stop cererilor dumneavoastra. Asadar, daca ai nevoie urgenta de o tipografie din Bucuresti cu program non stop, nu ezita sa ceri sprijinul echipei noastre!

Utilajele pe care le folosim se ridica mereu la noutatile in domeniul tipografiilor. Comunicarea reprezinta cheia relatiei excelente pe care o avem cu clientii nostri, iar imaginatia si productia efectiva reprezinta cartea noastra de vizita pentru viitor.

Vom raspunde promt solicitarilor venite din partea dumneavoastra daca ne veti lasa un mesaj pe email – prin formularul de contact, ne veti scrie pe pagina noastra de Facebook sau ne veti apela direct telefonic.

Mii de proiecte finalizate
Sute de clienti satisfacuti

15

Ani de Experienta
Personal calificat

Ce facem noi

Tipar Non-Stop se adreseaza  companiilor  care doresc acces la un serviciu de imprimare de calitate și rapid, va poate ajuta sa iesiti dintr-o situatie in care timpul este foarte scurt pentru realizarea unor materiale publicitare.

Print Digital

Printul digital, calitate foarte buna, costuri reduse si timp scurt de executie!

Print Indoor Outdoor

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune soluții pentru a vă promova afacerea, imprimarea digitală pentru interior și exterior este soluția perfectă.

Personalizari

Personalizarea produselor va scoate in evidenta un marketing coerent și profesional.

Colantare

Indiferent de afacerea dumneavoastra si de imaginea pe care vreti sa o promovati, la noi veți găsi servicii de colantare cu  autocolante de înaltă calitate care va vor  ajuta să fiți remarcat cu usurinta.

Click Print

Un concept nou pe care dorim sa il punem la dispozitia tuturor clienților, dar în mod special celor care au deja o imprimantă, însă lucrările cu un grad de acoperire mare de toner face ca prețul final sa fie cu mult peste bugetul alocat lucrarilor.

Finisare

Produsul este cu adevarat gata atunci cand il aduci la dimensiunile finale si ii oferi prin plastifiere o rezistenta si o protectie a culorilor printului indelungata.

DE CE SA NE ALEGI

Faptele vorbesc de la sine

Provocarile ne-au adus urmatoarele calitati cu care ne mandrim:

Profesionalism
Experienta
Seriozitate
Calitate

Recomandari

Iuliu Nemes Testimonial
Iuliu Nemes

Client

Profesionalism desavarsit. Comenzile pe care le-am atribuit acestei tipografii, mereu au avut o finalitate impecabila care m-au facut sa revin.

Ligia Lupei Testimonial
Ligia Lupei

Client

Fie ca au fost comenzi de facut dimineata devreme sau seara tarziu, intotdeauna am putut sa ma bazez pe echipa Tipar Non-Stop.

Ema Serbanescu Testimonial
Ema Serbanescu

Client

Efortul depus si faptul ca totul a fost executat corect conform cererii m-au facut sa am incredere si sa-i consider viitori parteneri pentru urmatoarele lucrari.