Agende personalizate

Agende personalizate

Agende personalizate

Realizam agende personalizate pe coperta, interior sau integral. Puteti alege dintr-o gama variata de culori si formate. Portofoliul noste include atat agende datate, cat si nedatate. Folosite in special pentru inceputul de an, agendele pot fi incluse cu succes in cadourile corporate pe care le oferiti colaboratorilor.

Gama variata de culori si formate

Putem realiza orice dimensiune si format. Formatele A5, A4, A6 sunt cele mai uzuale si des intalnite in randul dorintelor clientilor nostri, insa daca exista o preferinta pentru un format atipic, pentru noi nu este un obstacol.

Copertile de agende personalizate pot fi caserate. Acestea sunt realizate din carton de 250-300 g/mp.
Cotorul poate fi legat cu o spira metalica sau prin procedeul de brosare cu termoclei. Legarea poate fi efectuata atat pe latura scurta (sus) cat si pe latura lunga (stanga).
Finisari optionale: plastifiere mata sau lucioasa, lacuire selectiva.

Agende personalizate costuri

Venim in sprijinul clientilor nostri cu o gama variata de produse cu un raport calitate/pret excelent. Avem solutii pentru fiecare buget, totodata nerenuntand la calitatea superioara a materiei finite. Agende pe care le produce pot fi personalizate in policromie, in functie de cerintele partenerilor nostri.

 

Cum trebuie lucrata corect a agenda ca sa poata fi printat calitativ

Macheta unei agende trebuie sa intruneasca cateva conditii inainte de a intra la print: trebuie sa fie furnizata in format tiff, vector sau pdf cu textul convertit la curbe, imaginile cmyk cu o rezolutie de 300 dpi pentru o buna claritate si mai ales fisierul trebuie sa aiba margini de taiere de minim 3 mm! Nu se poate printa o agenda realizata intr-un document Word sau PowerPoint! Este recomandat ca designul si macheta grafica a agendei, sa fie realizata profesionist.

In acest sens puteti contacta departamentul de creatie al agentiei GraphicArtDesign cu care colaboram de peste 10 ani si in portofoliul careia puteti vizualiza multe din lucrarile printate de noi.

Pregatirea-fisierelor-pentru-tipar