Window Graphics

Window graphics este un material adeziv cu microperforatii care permite vizibilitatea din interior catre exterior, cum ar fi in cazul vitrinelor magazinelor sau a geamurilor autobuzelor. Folosirea autocolantului va permite in continuarea patrunderea luminii naturale. Imprimarea acestui material se face pe un tip de autocolant perforat, ceea ce il face ideal pentru colantarea geamurilor cladirilor si birourilor, deoarece permite trecerea luminii. In cazul unui window graphic, impactul asupra potentialilor clienti este imediat, astfel devenind o investitie buna. Grafica transparentă poate fi adăugată la sticlă sau la alte panouri transparente pentru a oferi publicitate, branding, expresie arhitecturală. Filmele autoadezive perforate pentru ferestre sunt adesea folosite pentru a crea imagini transparente. O parte grafică este imprimată pe partea din față a filmului, care conține găuri circulare (perforații) care acoperă până la cincizeci la sută din suprafața. Ochiul se concentrează pe lumina care se reflectă din culorile tipărite ale autocolantului, mai degrabă decât pe lumina care trece prin perforații. Cealaltă față a filmului este de obicei neagră pentru a crea un efect unidirecțional (graficul din partea din față nu este vizibil). Din această parte, vederea prin film este dominantă, deoarece stratul negru absoarbe mai multă lumină decât este reflectată. Grafica transparentă poate fi imprimată și pe suprafețe transparente neperforate. Acest lucru se realizează prin imprimarea straturilor de modele de puncte sau linii (menținând zone de transparență între zonele tipărite) una peste alta în înregistrare exactă sau cu suprapunere minimă. De exemplu, primul strat tipărit ar putea fi puncte negre urmate de un strat de puncte colorate pentru imagine sau grafic.

Recomandari

Iuliu Nemes Testimonial
Iuliu Nemes

Client

Profesionalism desavarsit. Comenzile pe care le-am atribuit acestei tipografii, mereu au avut o finalitate impecabila care m-au facut sa revin.

Ligia Lupei Testimonial
Ligia Lupei

Client

Fie ca au fost comenzi de facut dimineata devreme sau seara tarziu, intotdeauna am putut sa ma bazez pe echipa Tipar Non-Stop.

Ema Serbanescu Testimonial
Ema Serbanescu

Client

Efortul depus si faptul ca totul a fost executat corect conform cererii m-au facut sa am incredere si sa-i consider viitori parteneri pentru urmatoarele lucrari.