window graphics print

Window Graphics Print

 

Window Graphics print outdoor folosit la decorarea fatadelor de cladiri, colantarea masinilor, a mijloacelor de transport si a vitrinelor magazinelor. Acest tip de material printat il mai puteti gasi sub denumirea de autocolantele perforate sau autocolantele pentru geamuri si vitrine.

Window graphics este un material adeziv cu microperforatii care permite vizibilitatea din iterior catre exterior, cum ar fi in cazul vitrinelor magazinelor sau a geamurilor autobuzelor. Folosirea autocolantului va permite in continuarea patrunderea luminii naturale.

 

WINDOW GRAPHICS PRINT OUTDOOR. UNDE SE APLICA

Poate fi aplicat pe geamurile bancilor, magazinelor, sediilor de firme, etc.

De asemenea se poate aplica pe geamurile autoturismelor sau autobuzelor permitand pasagerilor sa vada prin geam nestingheriti din interior catre exterior. Pentru trecatorii care se intersecteaza cu un astfel de autobuz, pot privi reclama printata pe acest suport, fara a vedea insa interiorul.

Se poate aplica pe orice suprafata transparenta.

Autocolantele pentru geam sunt printate la o calitate foarte buna si pot fi realizate imagini complexe si detaliate pe suprafete intinse, de tip reclama sau decor.