Tipografie Bucuresti

Tipografie Bucuresti

Tipografie Bucuresti. Tipar Non Stop (TNS) este o tipografie cu program non stop, specializata pe tipar digital si offset, care ofera atat seria clasica de produse si servicii specifice domeniului tipariturilor intr-o multitudine de formate, culori si materiale imprimabile, cat si alte tipuri de suporturi publicitare imprimate. 

Profesionalismul celor care alcatuiesc echipa noastra si performanta echipamentelor folosite atat in activitatile de tipar cat si in cele pentru personalizarea obiectelor promotionale, conduc la calitatea ridicata a rezultatelor pe care le obtinem. Fiecare produs, are standarde europene si este riguros verificat inainte de predare in forma finala catre clientul nostru.

Asiguram un program flexibil, raspunzand non stop cererilor dumneavoastra. Asadar, daca ai nevoie urgenta de o tipografie din Bucuresti cu program non stop, nu ezita sa ceri sprijinul echipei noastre!

Avem experineta si o activitate de peste 10 ani pe piata de profil. Ne-am pastrat locul prin multa munca, seriozitate, rabdare, creativitate si promisiuni onorate. Testimonialele clientilor nostri demonstreaza calitatea serviciilor pe care le oferim si a produselor pe care le realizam.

Utilajele pe care le folosim se ridica mereu la noutatile in domeniul tipografiilor. Echipa noastra de creatie poate transpune in grafica fiecare gand pe care il aveti. Comunicarea reprezinta cheia relatiei excelente pe care o avem cu clientii nostri, iar imaginatia si productia efectiva reprezinta cartea noastra de vizita pentru viitor.

Vom raspunde promt solicitarilor venite din partea dvs. daca ne veti lasa un mesaj pe email - prin formularul de contcat, ne veti scrie pe pagina noastra de Facebook sau ne veti apela direct telefonic.

Serviciile pe care le oferima sunt variate:

- Print Digital - Pentru tiraje mici si comenzi rapide cu livrare imediata.

- Tipografie Offset - Pentru tiraje mari si foarte mari.

- Inscriptionare si personalizare promotionale.

- Servicii de Grafica (creatie si DTP).