Servicii

Serviciile noastre

Serviciile noastre de tiparire sunt destinate să vă ajute să găsiți produsele de care aveți nevoie – cărți de vizită, materiale promoționale și multe altele – și să creați o imagine a companiei dumneavoastra care vă place.

Print Digital

Un print de calitate va face mereu diferenta. Culorile, calitatea hartiei si finisajele vor vorbi despre tine, despre imaginea companiei tale.

Print Indoor Outdoor

Mareste-ti vizibilitatea prin afisarea indoor si outdoor. Niciodata nu vei putea spune ca este de ajuns!

Personalizari

Personalizarea produsului este un element esential pentru fidelizarea clienților tai.

Colantare

Cu un concept creativ și imagini potrivite, orice locație obișnuită poate fi transformată într-un spațiu uimitor.

Click Print

Dacă ai deja hârtia și grafica, putem oferi servicii de tipar digital și plătești doar prețul pe pagină, indiferent de procentul de acoperire cu toner a paginii.

Finisare

De la a vă face produsul mai plăcut din punct de vedere vizual până la pur și simplu dorința de a-i oferi o protecție suplimentară finisarea va poate raspunde dorintelor dumneavoastra.

Ai nevoie de mai multe informatii?

Poti lua legatura cu noi pentru a te ajuta imediat

Recomandari

Iuliu Nemes Testimonial
Iuliu Nemes

Client

Profesionalism desavarsit. Comenzile pe care le-am atribuit acestei tipografii, mereu au avut o finalitate impecabila care m-au facut sa revin.

Ligia Lupei Testimonial
Ligia Lupei

Client

Fie ca au fost comenzi de facut dimineata devreme sau seara tarziu, intotdeauna am putut sa ma bazez pe echipa Tipar Non-Stop.

Ema Serbanescu Testimonial
Ema Serbanescu

Client

Efortul depus si faptul ca totul a fost executat corect conform cererii m-au facut sa am incredere si sa-i consider viitori parteneri pentru urmatoarele lucrari.