Servicii tipografice. Calitate si executie rapida

Servicii tipografice de calitate realizate in regim de urgenta!

De ce ai nevoie de o tipografie cu echipamente moderne si servicii tipografice profesioniste? Pentru ca imaginea ta conteaza! Conteaza in fata viitorilor tai clienti, ai celor existenti, ai colaboratorilor si ai fiecarui posibil partener. Lucrurile acestea le-ai tot auzit in diverse discutii in cercurile de prieteni sau in cele de business, insa niciodata nu ai stiut cum te poate ajuta o tipografie.

SERVICII TIPOGRAFICE DE CALITATE IN BUCURESTI

Oferim servicii tipografice de calitate, asigurate de experienta si creativitatea celor care lucreaza in echipa noastra.

Servicii tipografice de calitate realizate in regim de urgenta!

De ce ai nevoie de o tipografie cu echipamente moderne si servicii tipografice profesioniste pentru promovarea imaginii companiei tale? Pentru ca imaginea ta conteaza! Conteaza in fata viitorilor tai clienti, ai celor existenti, ai colaboratorilor si ai fiecarui posibil partener. Lucrurile acestea le-ai tot auzit in diverse discutii in cercurile de prieteni sau in cele de business, insa niciodata nu ai stiut cum te poate ajuta o tipografie.

Tipar Non Stop este o tipografie situata in Bucuresti cu o experienta de peste 15 ani in domeniu. Raspundem non stop, la orice ora, solicitarilor clientilor nostri, fiind constienti ca pot aparea situatii de maxima urgenta, ce necesita o rezolvare rapida.

Intelegem necesitatea unui produs de promovare ireprosabil, fie ca este vorba despre un flyer, o brosura, tiparirea unui catalog sau personalizarea produselor promotionale.

Calitatea cartonului, culoarea, finisarea, expunerea si rezistenta materialelor de promovare sunt alese cu grija si in concordanta cu cerintelor manualului de brand, pentru totul inseamna imaginea clientului nostru. Iar un client multumit si obisnuit cu seriozitatea si calitatea serviciilor pe care le oferim, va apela intotdeauna cu incredere la noi.

Daca inca nu ati lucrat cu noi si sunteti in impas, apelati cu incredere la serviciile noastre. Cu siguranta nu va vom dezamagi. Daca ati mai lucrat cu noi, va asteptam cu aceeasi seriozitate si profesonalism. Fiecare lucrare pe care o aveti de realizat reprezinta o noua provocare pentru noi.

Leave a Comment

Recomandari

Iuliu Nemes Testimonial
Iuliu Nemes

Client

Profesionalism desavarsit. Comenzile pe care le-am atribuit acestei tipografii, mereu au avut o finalitate impecabila care m-au facut sa revin.

Ligia Lupei Testimonial
Ligia Lupei

Client

Fie ca au fost comenzi de facut dimineata devreme sau seara tarziu, intotdeauna am putut sa ma bazez pe echipa Tipar Non-Stop.

Ema Serbanescu Testimonial
Ema Serbanescu

Client

Efortul depus si faptul ca totul a fost executat corect conform cererii m-au facut sa am incredere si sa-i consider viitori parteneri pentru urmatoarele lucrari.