Roll-up

Un Roll-Up banner este un sistem de expunere portabil, alcătuit dintr-o casetă de aluminiu în care este rulată o pânză din polipropilenă, personalizată și pretensionată, cu picioare de susținere rabatabile și o tijă de aluminiu pentru fixare în poziție desfășurată. Sistemul retractabil al roll-up-ului de tragere a printului în casetă asigură atât protecția printului cât și un montaj ușor și rapid. Puteti apela la servicii de print rollup banner in cazul in care participati la expozitii, conferinte, cursuri de training sau pur si simplu pentru a fi expuse in showroom-uri, birouri sau la hotel in lobby. Caseta unui banner rollup este prevazuta cu doua talpi de sustinere; acestea permit pozitionarea ferma a bannerului in pozitie verticala. Are o tija de aluminiu pentru susținere care tine materialul tensionat fara a se retracta inapoi in caseta propriu-zisa. In aceasta optiune intra si o geanta pentru transport si banner-ul propriu-zisa afisat in momentul montării rollup-ului. Nu uitati in cazul unui eveniment si de brosuri sau pliante in functie de situatie.

Model Roll-up

Recomandari

Iuliu Nemes Testimonial
Iuliu Nemes

Client

Profesionalism desavarsit. Comenzile pe care le-am atribuit acestei tipografii, mereu au avut o finalitate impecabila care m-au facut sa revin.

Ligia Lupei Testimonial
Ligia Lupei

Client

Fie ca au fost comenzi de facut dimineata devreme sau seara tarziu, intotdeauna am putut sa ma bazez pe echipa Tipar Non-Stop.

Ema Serbanescu Testimonial
Ema Serbanescu

Client

Efortul depus si faptul ca totul a fost executat corect conform cererii m-au facut sa am incredere si sa-i consider viitori parteneri pentru urmatoarele lucrari.