Print Indoor/Outdoor

În calitate de proprietar de afaceri, ar trebui să vă întrebați ce încercați să comunicați publicului țintă? Afișul publicitar vă oferă control deplin pentru a crea și proiecta imprimare digitală de interior și exterior care va atrage și captiva atenția publicului dvs.

Companiile doresc ca mărcile lor să fie remarcate, iar un banner personalizat poate atrage imediat atenția unui potențial client.

Tehnologia sofisticată disponibilă astăzi ne permite să realizam o paleta larga de produse, astfel încât  putem vedea cum imaginația prinde viață în culori mari și vii, sub formă de bannere publicitare. În zilele noastre, puteți avea imprimare digitală de interior și imprimare digitală de exterior într-o gamă largă de dimensiuni, materiale, culori și tipuri de text.

Imprimarea în format mare folosește o varietate de materiale în funcție de cerințele dumneavoastră: hârtie, vinil, PVC, pânză și multe altele.

Cu o valoare ridicată pentru clienți și un cost de producție scăzut, imprimarea digitală indoor vă poate ajuta să vă dezvoltați afacerea. Afișele  sunt deosebit de eficiente pentru campaniile de marketing în interior, inclusiv semnalizarea magazinelor, oferte speciale, vânzări și evenimente viitoare. Afișele publicitare sunt de obicei suficient de mari pentru a fi văzute de la distanță și pot fi plasate aproape oriunde pentru a atrage un public țintă.

Alegeți imprimare digitală de interior dacă doriți afise, bannere , postere promoționale, bannere roll-up și multe altele.

Printul digital indoor poate transmite cele mai importante informatii despre afacerea ta sau despre evenimentul pe care vrei sa-l promovezi.

Imprimarea digitală outdoor este făcută pentru a dura, iar articolele sunt rezistente la intemperii.

Vă puteți prezenta afacerea prin imprimare digitală outdoor pentru a promova evenimente, articole promoționale, reclame pentru produse și multe altele.

Dacă promoția este plasată corect și concepută cu mesajul potrivit, vei arăta că afacerea ta este valoroasă și vei atrage mai mulți clienți. Printul digital outdoor le permite consumatorilor să știe despre ce este afacerea dvs. și vă ajută să vă stabiliți marca și identitatea companiei.

De la bannere durabile pentru exterior, care pot dura mai multe sezoane, până la postere promoționale de interior pe care le puteți schimba zilnic, imprimarea în format mare vă oferă flexibilitatea de care aveți nevoie.

Recomandari

Iuliu Nemes Testimonial
Iuliu Nemes

Client

Profesionalism desavarsit. Comenzile pe care le-am atribuit acestei tipografii, mereu au avut o finalitate impecabila care m-au facut sa revin.

Ligia Lupei Testimonial
Ligia Lupei

Client

Fie ca au fost comenzi de facut dimineata devreme sau seara tarziu, intotdeauna am putut sa ma bazez pe echipa Tipar Non-Stop.

Ema Serbanescu Testimonial
Ema Serbanescu

Client

Efortul depus si faptul ca totul a fost executat corect conform cererii m-au facut sa am incredere si sa-i consider viitori parteneri pentru urmatoarele lucrari.