Print Digital

Imprimarea digitală este o nouă paradigmă pentru industrie. Oferă mai multe opțiuni, caracteristici și flexibilitate decât metodele mai vechi, cum ar fi imprimarea offset sau flexografică. Astăzi, ne așteptăm ca materialele printate să fie precise și actualizate – clienții doresc calitate foarte buna în cel mai scurt interval de timp posibil.

Printul digital asigură o calitate mai mare a rezoluției și trecerea între diferitele culori ale tiparului. Din punct de vedere istoric, presele de tipar aveau adesea probleme atunci când rulau mai multe culori; era foarte greu să se obtina  configuratia de culoare potrivita. Acum, cu tehnologia de imprimare digitală, chiar și cele mai complicate lucrări de design color pot fi printate cu precizie și cu ușurință.

Imprimarea digitală continuă să crească în popularitate și, pe măsură ce tehnologia continuă să se îmbunătățească, la fel crește și calitatea lucrării.  Perioadele scurte de timp, costurile mici și rezultatul final excelent, fac ca imprimarea digitală sa fie o soluție excelentă pentru multe proiecte pe care le aveți.

Printul digital oferă cea mai accesibilă soluție pentru a personaliza materialele de marketing, flyere, brosuri, pliante, mape prezentare, cărțile de vizită și multe altele.

Cu metoda de imprimare digitală, o imagine este trimisă direct la imprimantă folosind fișiere digitale în PDF, TIFF, PSD sau în alte formate. Imprimarea digitală este utilizată cel mai bine pentru articolele care necesită cantități mari de detalii și comenzi în cantitate mai mică. Spre deosebire de tipărirea convențională, nu există etape premergatoare între fișierele documentelor digitale și produsul final. Cu imprimarea digitală, calitatea ultimului card, broșură sau fluturaș dintr-un lot este aceeași cu cea a primului.

Concluzia este aceea ca va recomandam sa  alegeți printul digital pentru un marketing de imprimare economic în cantitate mică, de înaltă calitate.

Indiferent de ce este necesar pentru proiectul dvs. de imprimare digitală, vă putem ajuta. Fie că sunteți în căutarea unor efecte speciale pentru a scoate în evidență o lucrare printata sau fie pentru a respecta un anumit termen limită, echipa noastră are tot ceea ce este necesar pentru a vă realiza proiectul de printare cu succes.

Efectuam comenzi pentru firme mici, mijlocii si mari. Ai o tipografie, o agenție de publicitate sau o afacere care are nevoie de materiale grafice? Noi suntem aici pentru tine!

Recomandari

Iuliu Nemes Testimonial
Iuliu Nemes

Client

Profesionalism desavarsit. Comenzile pe care le-am atribuit acestei tipografii, mereu au avut o finalitate impecabila care m-au facut sa revin.

Ligia Lupei Testimonial
Ligia Lupei

Client

Fie ca au fost comenzi de facut dimineata devreme sau seara tarziu, intotdeauna am putut sa ma bazez pe echipa Tipar Non-Stop.

Ema Serbanescu Testimonial
Ema Serbanescu

Client

Efortul depus si faptul ca totul a fost executat corect conform cererii m-au facut sa am incredere si sa-i consider viitori parteneri pentru urmatoarele lucrari.