Pliante

Pliantul  reprezinta o metoda eficienta de promovare a afacerii dumneavoastra oferind multe informatii potentialilor clienti decat un flyer si mai la obiect decat o mapa de prezentare. Daca sunt bine realizate, acestea pot promova cu maxima eficienta un produs, serviciu sau un eveniment. Ele permit companiilor sa transmita informatii, ceea ce pastreaza randamentul acestora, mesajul mentinandu-se usor de asimilat. Aceasta metoda de promovare s-a dovedit a fi una de succes in orice campanie de marketing, aducand rezultate pozitive si totodata masurabile. O alta varianta de care puteti sa dispuneti sunt flyerele.

Model Pliant
Sursa: Freepik

Materiale folosite

De regula sunt printate pe un carton cu un gramaj cuprins intre 100 g/mp sau 300 g/mp. Hartia folosita pentru pliante poate fi mata sau luciosa. De asemenea pentru o mai buna utilitate se folosesc big-uri pentru o deschide si inchidere mai usoara.

Design si format

Designul pentru pliante difera in functie de creativitatea graficianului si dorinta clientului.

Recomandari

Iuliu Nemes Testimonial
Iuliu Nemes

Client

Profesionalism desavarsit. Comenzile pe care le-am atribuit acestei tipografii, mereu au avut o finalitate impecabila care m-au facut sa revin.

Ligia Lupei Testimonial
Ligia Lupei

Client

Fie ca au fost comenzi de facut dimineata devreme sau seara tarziu, intotdeauna am putut sa ma bazez pe echipa Tipar Non-Stop.

Ema Serbanescu Testimonial
Ema Serbanescu

Client

Efortul depus si faptul ca totul a fost executat corect conform cererii m-au facut sa am incredere si sa-i consider viitori parteneri pentru urmatoarele lucrari.