pliante-preturi

Pliante

Pliante, o modalitate de promovare simpla, apreciata si des intalnita. Daca sunt bine realizate, acestea pot promova cu maxima eficienta un produs, serviciu sau un eveniment.

Cartonul

De regula sunt printate pe un carton cu un gramaj cuprins intre 100 g/mp sau 300 g/mp. Hartia folosita pentru pliante poate fi mata sau luciosa. De asemenea pentru o mai buna utilitate se folosesc big-uri pentru o deschide si inchidere mai usoara.

Design si format

Designul pentru pliante difera in functie de creativitatea graficianului si dorinta clientului.

 

Cum trebuie lucrat corect un pliant ca sa poata fi printat calitativ

Macheta unui pliant trebuie sa intruneasca cateva conditii inainte de a intra la print: trebuie sa fie furnizata in format vector, tiff sau pdf cu textul convertit la curbe, imaginile cmyk cu o rezolutie de 300 dpi pentru o buna claritate si mai ales fisierul trebuie sa aiba margini de taiere de minim 3 mm! Nu se poate printa un pliant realizat intr-un document Word sau PowerPoint! Este necesara realizarea machetei vector a pliantului executata de un grafician profesionist. In acest sens puteti contacta departamentul de design grafic al agentiei graphicartdesign.ro cu care colaboram de peste 10 ani.

Pregatirea-fisierelor-pentru-tipar

pliante