Personalizari

Imprimarea digitală vă permite să utilizați text variabil, imagini, îndemnuri și machete în următoarea campanie de marketing, de achiziție sau de recunoaștere.

Personalizarea produselor  vă va diferenția afacerea de concurența.  Poate duce la creșterea vânzărilor, la o mai bună recunoaștere a mărcii și la o afacere de succes. Clienții se vor simți apreciați și respectați.

Elementele promotionale sunt utilizate la lansarea unui produs sau a unui brand  ele sunt folosite in campaniile de publicitate si de comunicare.

Calendarele personalizate pot fi  materiale promoționale si datorită  impactului puternic pe care îl pot avea pe o perioada lunga de timp de utilizare și expunere. Tineti cont de aceasta modalitate de a va face cunoscut brandul!

Calendare personalizate Tiparnonstop

Agende personalizate pentru toti partenerii si clientii dumneavoastra!  Le puteti darui  pentru ca acestia să își organize întâlnirile, ședințele sau programările. Brandul devine cu adevarat memorabil dintr-un motiv simplu, utilizatorul agendei va avea permanent sub ochi brandul dumneavoastra.

Agende personalizate Tiparnonstop

Tricouri personalizate daca dorești să promovezi un nou brand sau vrei să-ți îmbraci rudele pentru acțiuni foto care urmeaza sa le prezinti  pe retelele de socializare,  la o reuniune de familie, există întotdeauna un motiv bun pentru a-ți imprima propriul tricou personalizat.

personalizari tricouri

Pentru personalizare folosim o presă de transfer termic, întregul imprimeu este transferat pe țesătură și presat în interior. În acest caz, imprimeul este acoperitor, nu intră în structura hainelor, ci o acoperă doar cu suprafața netedă „cauciucoasă” a articolului imprimat.

Alte materialele promotionale pe care noi le putem personaliza sunt:  semne de carte, coperte,  sepci , echipamente sportive, uniforme si alte  materiale textile.

Recomandari

Iuliu Nemes Testimonial
Iuliu Nemes

Client

Profesionalism desavarsit. Comenzile pe care le-am atribuit acestei tipografii, mereu au avut o finalitate impecabila care m-au facut sa revin.

Ligia Lupei Testimonial
Ligia Lupei

Client

Fie ca au fost comenzi de facut dimineata devreme sau seara tarziu, intotdeauna am putut sa ma bazez pe echipa Tipar Non-Stop.

Ema Serbanescu Testimonial
Ema Serbanescu

Client

Efortul depus si faptul ca totul a fost executat corect conform cererii m-au facut sa am incredere si sa-i consider viitori parteneri pentru urmatoarele lucrari.