Mesh Print Outdoor

Mesh Print Outdoor

Mesh Print Outdoor - reprezinta un print publicitar, de mari dimensiuni, realizat pe un material perforat compus dintr-o tesatura de poliester special.

Mesh-ul este un instrumentul ideal pentru promovare, pe suport de dimensiuni mari si foarte mari. Aceste printuri, de cele mai multe ori stradale sunt perforate direct din turnarea materialului, pentru a permite vantului sa treacă prin ele. Astfel, in cazul unor furtuni sau situatii meteo cu vant puternic, acest tip de material este mult mai rezistent decat un banner de aceleasi dimensiuni.

 

MESH PRINT OUTDOOR, DETALII TEHNICE

Au  o grosime de 380gr/mp. si se pot printa la orice dimensiune. Latimea maxima a unei fasii de mesh este de 3,2 m.  Urmand ca fasiile printate sa se lipesc intre ele pentru a compune imaginea la dimensiunea dorita.

Imprimarea este realizata cu cerneala pe baza de solvent si este utilizat in general pentru fatadelor cladirilor, pentru imprejmuirea zonelor aflate in lucru si pentru publicitatea de mari dimensiuniu cum ar fi o imagine de promovare care acopera fatada unui bloc sau a unui magazin.