Mesh Print Outdoor

Reprezinta un print publicitar, de mari dimensiuni, realizat pe un material perforat compus dintr-o tesatura de poliester special. Mesh-ul este un instrument ideal pentru promovare, pe suport de dimensiuni mari si foarte mari. Aceste printuri, de cele mai multe ori stradale sunt perforate direct din turnarea materialului, pentru a permite vantului sa treacă prin ele. Astfel, in cazul unor furtuni sau situatii meteo cu vant puternic, acest tip de material este mult mai rezistent decat un banner de aceleasi dimensiuni. Mesh are microperforatii pentru a permite trecerea vantului si a luminii prin material. Este utilizat pentru productia printurilor aplicate pe cladiri, stadioane si pentru alte proiecte ce necesita printuri de mari dimensiuni. Se poate finisa cu: tiv, capse, buzunare pe laturi. Mesh-ul este preferat pentru a printa imagini la dimensiuni foarte mari, greutate pe care un banner nu ar putea-o susține. Imprimarea printurilor publicitare se realizează cu cerneală pe bază de solvent, eco-friendly. Este utilizat de obicei pentru decorare și în domeniul publicității de dimensiuni mari. Pentru o rezistență mai bună a acestor produse, ele au margini întărite și se prind cu ajutorul capselor metalice. Orice produs trebuie sa aiba un aspect grafic placut iar echipa noastra de design se poate ocupa de acest lucru.

Model Mesh Print

Materiale folosite

Au  o grosime de 380gr/mp. si se pot printa la orice dimensiune. Latimea maxima a unei fasii de mesh este de 3,2 m.  Urmand ca fasiile printate sa se lipeasca intre ele pentru a compune imaginea la dimensiunea dorita.

Imprimarea este realizata cu cerneala pe baza de solvent si este utilizat in general pentru fatadelor cladirilor, pentru imprejmuirea zonelor aflate in lucru si pentru publicitatea de mari dimensiuni cum ar fi o imagine de promovare care acopera fatada unui bloc sau a unui magazin.

Recomandari

Iuliu Nemes Testimonial
Iuliu Nemes

Client

Profesionalism desavarsit. Comenzile pe care le-am atribuit acestei tipografii, mereu au avut o finalitate impecabila care m-au facut sa revin.

Ligia Lupei Testimonial
Ligia Lupei

Client

Fie ca au fost comenzi de facut dimineata devreme sau seara tarziu, intotdeauna am putut sa ma bazez pe echipa Tipar Non-Stop.

Ema Serbanescu Testimonial
Ema Serbanescu

Client

Efortul depus si faptul ca totul a fost executat corect conform cererii m-au facut sa am incredere si sa-i consider viitori parteneri pentru urmatoarele lucrari.