Mape de prezentare

Mapele de prezentare aduc un bonus profesionalismului companiei si calitatii produselor sau serviciilor oferite. La fel precum alte produse care le putem realiza, mapele de prezentare joaca un rol important atunci cand va aflati in fata unui client sau al unui partener de afaceri.

Mapele de prezentare sunt o modalitate eficienta si eleganta de inlocuire a clasicelor dosare. Impreuna cu documentele din mapa aveti posibilitatea sa dati clientului cartea dumneavoastra de vizita si un CD cu prezentarea virtuala a produselor. Ele sunt importante in promovarea imaginii companiei si ajuta in cadrul conferintelor, expozitiilor, targurilor sau evenimentelor speciale din cadrul companiei. Pe langa mapele de prezentare, recomandam si brosurile sau agendele personalizate.

Model mape de prezentare
Sursa: Freepik

Materiale folosite

De obicei la printare se foloseste un carton de 300 g/pm sau 350 g/mp. Acesta poate fi mat sau lucios. Cartonul este plastifiat si la cerere se poate aplica lacuire selectiva.

Design si format

Designul pentru o mapa de prezentare trebuie sa respecte manualul de brand al companiei, sau in cazul in care nu exista manualul de identitate vizuala, se va incerca pastrarea liniei grafice abordat la celelalte materiale de marketing. Mapele de prezentare standard au dimensiunea unei coli A4 plus 1-2 cm in plus. Se aplica unul sau doua buzunare iar in plus se poate opta pentru un suport pentru o carte de vizita si/sau pentru un CD/DVD.

Recomandari

Iuliu Nemes Testimonial
Iuliu Nemes

Client

Profesionalism desavarsit. Comenzile pe care le-am atribuit acestei tipografii, mereu au avut o finalitate impecabila care m-au facut sa revin.

Ligia Lupei Testimonial
Ligia Lupei

Client

Fie ca au fost comenzi de facut dimineata devreme sau seara tarziu, intotdeauna am putut sa ma bazez pe echipa Tipar Non-Stop.

Ema Serbanescu Testimonial
Ema Serbanescu

Client

Efortul depus si faptul ca totul a fost executat corect conform cererii m-au facut sa am incredere si sa-i consider viitori parteneri pentru urmatoarele lucrari.