mapa de prezentare

Mape de prezentare

Mape de prezentare

Mape de prezentare, un produs ce face parte din categoria materialelor de marketing. Acestea nu ar trebui sa lipseasca celor ce lucreaza in vanzari.

Cartonul

De obicei la printare se foloseste un carton de 300 g/pm sau 350 g/mp. Acesta poate fi mat sau lucios. Cartonul este plastifiat si la cerere se poate aplica lacuire selectiva.

Design si format

Designul pentru o mapa de prezentare trebuie sa respecte manualul de brand al companiei, sau in cazul in care nu exista manualul de identitate vizuala, se va incerca pastrarea liniei grafice abordatat la celelalte materiale de marketing. Mapele de prezentare standard au dimensiunea unei coli A4 plus 1-2 cm in plus. Se aplica unul sau doua buzunare iar in plus se poate opta pentru un suport pentru o carte de vizita si/sau pentru un CD/DVD.

Cum trebuie lucrata corect o mapa de prezentare ca sa poata fi printata calitativ

Macheta unei mape de prezentare trebuie sa intruneasca cateva conditii inainte de a intra la print: trebuie sa fie furnizata in format tiff, vector sau pdf cu textul convertit la curbe, imaginile cmyk cu o rezolutie de 300 dpi pentru o buna claritate si mai ales fisierul trebuie sa aiba margini de taiere de minim 3 mm! Nu se poate printa o mapa de prezentare realizata intr-un document Word sau PowerPoint! Recomandam ca macheta vector a mapei de prezentare, sa fie realizata profesionist.

In acest sens puteti contacta departamentul de design grafic al agentiei graphicartdesign.ro cu care colaboram de peste 10 ani si in portofoliul careia puteti vizualiza multe din lucrarile printate de noi.

Pregatirea-fisierelor-pentru-tipar