Imprimare Transfer Termic

Imprimare transfer termic presupune transferul unei imagini, de pe o folie imprimata si decupata cu ajutorul unui cutter-plotter, pe un suport textil cu ajutorul unei prese termice. Inseamna aplicarea de cerneala termofuzibila pe un material folosind o sursa de caldura emisa de imprimanta. Flexibilitatea transferului termic consta in capacitatea sa de a satisface cererile mari de calitate a imprimarii pe diferite forme. Tipul de cerneala ales, tipul imprimarii si alegerea tehnologiei imprimantei vor avea un cuvant greu de spus asupra rezultatului de imprimare.

Model Tricouri Transfer Termic
Sursa: freepik

Imprimare Transfer Termic, ce materiale putem personaliza

Unul dintre punctele forte ale tehnologiei de transfer termic, comparativ cu alte tehnici de imprimare este capacitatea sa de a imprima pe o gama larga de produse realizate din diferite materiale si sub diferite forme.

Ce se poate imprima prin transfer termic:

  1. Hartie – acest material nu este la fel de dur ca pergamentul. Este folosit in aplicatii care necesita o calitate superioara de scris si rezistenta mai mare fata de anumiti factori de mediu.
  2. Sintetice – Produsul sintetic ofera proprietati de inalta calitate pentru imprimare si utilizare in medii solicitante. 
  3. Textile – sunt utilizate in principal pentru etichetarea hainelor sau imprimarea tricourilor sau sepcilor.

Recomandari

Iuliu Nemes Testimonial
Iuliu Nemes

Client

Profesionalism desavarsit. Comenzile pe care le-am atribuit acestei tipografii, mereu au avut o finalitate impecabila care m-au facut sa revin.

Ligia Lupei Testimonial
Ligia Lupei

Client

Fie ca au fost comenzi de facut dimineata devreme sau seara tarziu, intotdeauna am putut sa ma bazez pe echipa Tipar Non-Stop.

Ema Serbanescu Testimonial
Ema Serbanescu

Client

Efortul depus si faptul ca totul a fost executat corect conform cererii m-au facut sa am incredere si sa-i consider viitori parteneri pentru urmatoarele lucrari.