gravura coperta meniuri
gravura lasar

Gravura laser

 

Gravura laser este un procedeu de personalizare ce permite obtinerea produselor de calitate inalta, la un pret avantajos intr-un timp scurt.

Din materialul ales, care poate sa fie de mai multe feluri (lemn, sticla, metal, textile, piele, plastic etc), se focalizeaza raza laser, vaporizand un strat din materialul respectiv, in timp ce software-ul reproduce modelul ales. 

 

AVANTAJELE GRAVURII LASER

 

In timpul realizarii gravurii este putin probabil sa apara erori de executie. Executia propriuzisa, controlul razei laser si intensitatea acesteia este controlata de un computer care defineste forma dorita.

Datorita dimensiunii foarte mici a punctului de focalizare (0.03mm) gravura va fi realizata in cel mai mic detaliu, redand claritatea dorita a textelor, siglelor si a fotografiilor.

Gravura este un procedeu "no touch". Materialul sau obiectul pe care il personalizam prin acest procedeu nu este deloc atins in timpul lucrului, ceea ce elimna riscul de deteriorare iar finisajele muchiilor sunt perfecte.

Laserul poate urmari desene vectoriale complexe, realizand decupaje detaliate.

Viteza mare de executie. Personalizarea unui obiect poate dura 3-4 minute, in functie de complexitate.

 

CE PUTEM PERSONALIZA PRIN GRAVURA LASER

Cateva exemple de produse pe care le putem executa:  machete, invitatii si felicitari personalzate, obiecte promotionale, trofee, plachete, elemente de design si fashion, cadouri personalizate,  etc.

Suprafata de lucru: 900x1400 mm

Gravura laser
pixuri-personalizate-gravura