Flyere

Flyerele sunt o solutie eficienta de promovara a afacerii tale. Indiferent daca este vorba de o oferta noua, un produs sau de orice fel de informatie care vrei sa o faci cunoscuta clientilor, flyerele te pot ajuta pentru a face acest lucru prin intermediul lor.

Daca doresti sa atragi atentia persoanelor la orice fel de expozitie sau targ de afaceri, atunci va trebui sa le oferi un flyer atunci cand doresti sa le prezinti informatii despre afacerea ta.

Mesajul ar trebui sa fie coerent, precis si sa reflecte scopul urmarit. Folositi un logo pentru a putea fi retinuti si asociati cat mai usor cu compania dumneavoastra. Culorile intense, fotografii clare si de calitate ale produsului sau serviciului impreuna cu o descriere scurta dar precisa va acorda credibilitate mesajului pe care il transmiteti. Varianta sa pliabila este pliantul.

Flyerele pot ajuta o afacere din mai multe puncte de vedere si unele dintre ele este faptul ca poate sa-i faca pe clienti mai curiosi de marca ta si serviciile oferite. Sunt si un mod de a solidifica reputatia brandului tau pe piata. Pe langa aceste lucruri ele pot comunica foarte bine mesajul care doresti sa-l transmiti si sunt o metoda ieftina de marketing fie ca dispui de un buget mare sau mic.

Model Flyer cu elemente galbene
Sursa: Freepik

Recomandari

Iuliu Nemes Testimonial
Iuliu Nemes

Client

Profesionalism desavarsit. Comenzile pe care le-am atribuit acestei tipografii, mereu au avut o finalitate impecabila care m-au facut sa revin.

Ligia Lupei Testimonial
Ligia Lupei

Client

Fie ca au fost comenzi de facut dimineata devreme sau seara tarziu, intotdeauna am putut sa ma bazez pe echipa Tipar Non-Stop.

Ema Serbanescu Testimonial
Ema Serbanescu

Client

Efortul depus si faptul ca totul a fost executat corect conform cererii m-au facut sa am incredere si sa-i consider viitori parteneri pentru urmatoarele lucrari.