flyere-fluturasi-promotionali
flyere-si-pliante

Flyere

Flyerele sau fluturasii publicitari sunt materiale de promovare pentru un produs, serviciu sau eveniment social. Folosite in special la evenimente flyerele transforma o simpla coala de hartie intr-un instrument de marketing cu greutate.

Hartia

In oferta noastra sunt incluse flyere printate color, in policromie si de diverse formate (A6, A5, 1/3 din A4), pe o singura fata sau fata/verso, pe hartie mata sau lucioasa. Pentru taiere se face cu ghilotine electronice speciale, iar pentru a avea un aspect si mai atragator puteti alege plastifierea.

Ce ar trebui sa stim despre flyere

Pentru a avea un flyer de calitate, trebuie sa tineti cont de cateva aspecte pe care vi le recomandam.

1- Stabiliti mesajul pe care doriti sa il transmiteti. Mesajul ar trebui sa fie coerent, precis si sa reflecte scopul urmarit. Folositi un logo pentru a putea fi retinuti si asociati cat mai usor cu compania dumneavoastra.

2. Utilizati un design indraznet, la moda, actual. Culorile intense, fotografii clare si de calitate ale produsului sau serviciului impreuna cu o descriere scurta dar precisa va acorda credibilitate mesajului pe care il transmiteti.

3. Recititi cu atentie textul inainte de a-l trimite la tipografie. Se pot strecura mici greseli de tehnoredactare ce pot fi remediate usor, dar care nedepistate pot crea o imagine negativa asupra imaginii companiei.

4. Nu incarcati grafica cu multe imagini, diferite fonturi si nu abuzati de majuscule. Se creaza o imagine neprofesionista si a unui print pe graba.

5. Alegeti un format potrivit in functie de cantitatea de informatie pe care doriti sa o transmiteti.

6. Daca desfasurati o campanie de vanzari sau oferiti un serviciu cu discount, puteti folosi flyer-ul ca pe un voucher pentru cel care il pastreaza si vine ulterior in magazinul dumneavoastra.

7. Alegeti cu grija locurile in care potentialii clienti isi desfasoara activitatea sau isi fac cumparaturile.

10. Pentru un print de calitate va recomandam sa utilizati imagini care sa aiba o rezolutie de minim 300 dpi, bleed de 3-4 mm, iar textul sa fie convertit la curbe.

Cum trebuie lucrat corect un flyer ca sa poata fi printat calitativ

Macheta unui flyer trebuie sa intruneasca cateva conditii inainte de a intra la print: trebuie sa fie furnizata in format vector sau pdf cu textul convertit la curbe, imaginile cmyk cu o rezolutie de 300 dpi pentru o buna claritate si mai ales fisierul trebuie sa aiba margini de taiere de minim 3 mm! Nu se poate printa un flyer realizat intr-un document Word sau PowerPoint! Este necesara realizarea machetei vector a flyerului, realizata dprofesionist.
In acest sens puteti contacta departamentul de creatie al agentiei GraphicArtDesign cu care colaboram de peste 10 ani si in portofoliul careia puteti vizualiza multe din lucrarile printate de noi.

Pregatirea-fisierelor-pentru-tipar

flyere