Etichete

O eticheta este o bucata de hartie, folie de plastic, panza, metal sau alt material atasat la un recipient sau produs, pe care sunt scrise sau tiparite informatii sau simboluri despre produs sau articol. Etichetele au multe utilizari, inclusiv promovarea si furnizarea de informatii cu privire la originea produsului, producatorul, utilizarea sau termenul de valabilitate. Etichetele pot fii utilizate pentru identificare, informatii, avertisment, instructiuni de utilizare, sau publicitate. Acestea pot fii autocolante, etichete permanente sau temporare sau ambalaje tiparite. Pe langa etichete, recomandam si stickerele sau pentru o dimensiune mai mare, un autocolant.

Model Etichete

Recomandari

Iuliu Nemes Testimonial
Iuliu Nemes

Client

Profesionalism desavarsit. Comenzile pe care le-am atribuit acestei tipografii, mereu au avut o finalitate impecabila care m-au facut sa revin.

Ligia Lupei Testimonial
Ligia Lupei

Client

Fie ca au fost comenzi de facut dimineata devreme sau seara tarziu, intotdeauna am putut sa ma bazez pe echipa Tipar Non-Stop.

Ema Serbanescu Testimonial
Ema Serbanescu

Client

Efortul depus si faptul ca totul a fost executat corect conform cererii m-au facut sa am incredere si sa-i consider viitori parteneri pentru urmatoarele lucrari.