Canvas

Un tablou canvas este rezultatul unei imagini imprimate pe pânză, care este întinsă pe un cadru (șasiu) de lemn. Tablourile canvas sunt folosite în design-ul interior, utilizând imagini stoc, sau personalizate cu fotografii personale. Tablourile canvas pot reproduce aspectul unei picturi în ulei sau acrilice. Ele reprezinta mijloace ideale pentru decorarea unei camere si sunt intens folosite in restaurante, cafenele sau birouri. Tablourile pe canvas sunt ideale intr-o multitudine de situatii pentru ca pe canvas poate fi reprodusa orice imagine in orice dimensiune. In cazul in care trebuie sa decorati incaperi cu suprafete mari (restaurante, birouri, etc) puteti folosi tablouri cu dimensiuni mari. In acest fel adaugati o nota distictiva si placuta unui spatiu neutilizat. In cazul incaperilor cu suprafete reduse este recomandata utilizarea unor tablouri mai mici. Tablourile pe canvas reprezinta cadouri ideale: puteti oferi un tablou pe canvas personalizat unei persoane dragi sau chiar partenerilor de afaceri. In aceiasi masura tot pe decorare puteti sa va ganditi si la un poster sau colantarea unei camere dupa cum doriti dumneavoastra.

Model Tablou Canvas
Sursa: Freepik

Recomandari

Iuliu Nemes Testimonial
Iuliu Nemes

Client

Profesionalism desavarsit. Comenzile pe care le-am atribuit acestei tipografii, mereu au avut o finalitate impecabila care m-au facut sa revin.

Ligia Lupei Testimonial
Ligia Lupei

Client

Fie ca au fost comenzi de facut dimineata devreme sau seara tarziu, intotdeauna am putut sa ma bazez pe echipa Tipar Non-Stop.

Ema Serbanescu Testimonial
Ema Serbanescu

Client

Efortul depus si faptul ca totul a fost executat corect conform cererii m-au facut sa am incredere si sa-i consider viitori parteneri pentru urmatoarele lucrari.