Calendare

Calendarul este un element important pentru organizarea activitatilor si de asemenea o metoda eficienta de promovare a companiei, produselor sau serviciilor oferite. Ele pot fii gasite sub mai multe forme: calendare triptice, de perete, de birou, de buzunar sau tip liniar. Fiecare companie in functie de viziunea sa sau de alti factori, isi lasa amprenta unica care poate sa fie folosita pentru multa vreme de clienti sau angajati. Asadar, este important sa gasiti tipul de calendar potrivit pentru dumneavoastra. Dupa ce tipul de calendar este ales puteti sa-l faceti cu ajutorul nostru cu orice personalizare doriti astfel incat sa reflecte imaginea companiei dumneavoastra. Pe langa calendare, oferim si agende personalizate.

Model Calendar
Sursa: Freepik

Recomandari

Iuliu Nemes Testimonial
Iuliu Nemes

Client

Profesionalism desavarsit. Comenzile pe care le-am atribuit acestei tipografii, mereu au avut o finalitate impecabila care m-au facut sa revin.

Ligia Lupei Testimonial
Ligia Lupei

Client

Fie ca au fost comenzi de facut dimineata devreme sau seara tarziu, intotdeauna am putut sa ma bazez pe echipa Tipar Non-Stop.

Ema Serbanescu Testimonial
Ema Serbanescu

Client

Efortul depus si faptul ca totul a fost executat corect conform cererii m-au facut sa am incredere si sa-i consider viitori parteneri pentru urmatoarele lucrari.