cataloage-si-brosuri
brosuri-cataloage-print-digital

Brosuri si cataloage

Brosuri si cataloage, produse tipografice complexe, pentru prezentarea unor oferte variate de produse sau servicii. Pentru ca impactul sa fie cat mai mare, necesita o realizare grafica deosebita iar calitatea printului trebuie sa fie la cele mai inalte standarde.

Hartia

La acest tip de produs, se pot folosi doua tipuri de carton, pentru un aspect fara cusur. Copertele pot fi tiparite pe un carton mai gros, 300g/mp in timp ce  hartia folosita la interior poate fi de 80 g/mp. In functie de complexitatea lucrarii copertele pot fi caserate sau lacuite selectiv.

Brosuri si cataloage – realizare grafica si productie

Grafica unei brosuri sau a unui catalog trebuie sa fie deosebita. Bine structurata, cu informatie suficienta insa fara prea multe detalii care sa conduca la un text interminabil si greu de parcurs. Coperta si interiorul trebuie sa fie bine legate din punct de vedere al culorilor si fonturilor folosite.

Cum trebuie lucrata corect o brosura ca sa poata fi printata calitativ

O brosura trebuie sa intruneasca cateva conditii inainte de a intra la print: trebuie sa fie furnizata in format vector sau pdf cu textul convertit la curbe, imaginile cmyk cu o rezolutie de 300 dpi pentru o buna claritate si mai ales fisierul trebuie sa aiba margini de taiere de minim 3 mm! Nu se poate printa o brosura realizata intr-un document Word sau PowerPoint! Este necesara realizarea machetei vector a brosurii executata profesionist.

In acest sens puteti contacta departamentul de creatie al agentiei GraphicArtDesign cu care colaboram de peste 10 ani si in portofoliul careia puteti vizualiza multe din lucrarile printate de noi.

Pregatirea-fisierelor-pentru-tipar

brosuri si cataloage