Brosuri si Cataloage

Brosuri si cataloage, produse tipografice complexe, pentru prezentarea unor oferte variate de produse sau servicii. Pentru ca impactul sa fie cat mai mare, necesita o realizare grafica deosebita iar calitatea printului trebuie sa fie la cele mai inalte standarde. Un scop principal al brosurilor si al cataloagelor este de a informa clientii despre serviciile sau produsele pe care sunt oferite. Acestea sunt informative si pot sa fie de exemplu folosite intr-o campanie de promovare a imaginii unei companii. Ca si publicitate ele sunt necesare pentru orice companie fiind un mijloc de promovare foarte bun. Pe langa brosuri si cataloage, recomandam si mape de prezentare sau pliante.

Model Brosura
Sursa: Freepik

Materiale folosite

La acest tip de produs, se pot folosi doua tipuri de carton, pentru un aspect fara cusur. Copertele pot fi tiparite pe un carton mai gros, 300g/mp in timp ce  hartia folosita la interior poate fi de 80 g/mp. In functie de complexitatea lucrarii copertele pot fi caserate sau lacuite selectiv.

Brosuri si cataloage – realizare grafica si productie

Grafica unei brosuri sau a unui catalog trebuie sa fie deosebita. Bine structurata, cu informatie suficienta insa fara prea multe detalii care sa conduca la un text interminabil si greu de parcurs. Coperta si interiorul trebuie sa fie bine legate din punct de vedere al culorilor si fonturilor folosite.

Brosurile au urmatoarele caracteristici: sunt tangibile, pot fi pastrate de catre clienti si recitire atunci cand este cazul, pot fi transmise mai departe.

Avem experienta pe partea de tipografie, rezultand brosuri de o calitate foarte buna. Nu se pune problema de creativitate si intelegem si cum sa realizam un impact pentru cel care citeste brosura.

O brosura poate cuprinde urmatoarele elemente:

  • Produsele si serviciile pe care tu le oferi
  • Datele de contact ale companiei
  • Informatii despre companie precum sloganul sau locatia
  • Cu ce te diferentiezi fata de restul
  • Informatii de orice tip fie ca sunt pe plan financiar, tehnic sau al managementului.
  • Portofoliu companiei

Broșura sau catalogul cu capse are între 4 pagini și 100 de pagini.

Gramajul hârtiei pentru coperta este între 150gr/mp și 300gr/mp.

Recomandari

Iuliu Nemes Testimonial
Iuliu Nemes

Client

Profesionalism desavarsit. Comenzile pe care le-am atribuit acestei tipografii, mereu au avut o finalitate impecabila care m-au facut sa revin.

Ligia Lupei Testimonial
Ligia Lupei

Client

Fie ca au fost comenzi de facut dimineata devreme sau seara tarziu, intotdeauna am putut sa ma bazez pe echipa Tipar Non-Stop.

Ema Serbanescu Testimonial
Ema Serbanescu

Client

Efortul depus si faptul ca totul a fost executat corect conform cererii m-au facut sa am incredere si sa-i consider viitori parteneri pentru urmatoarele lucrari.