Bloc Notes

Realizam bloc notes-uri personalizate dupa orice cerinta pe care o aveti. Numarul de file, felul copertii sau legarea sa cu spira fie de plastic sau metalica sau prin lipire ofera o diferenta de care puteti sa dispuneti.  Noi putem ajuta si pe partea de design prin creatia lor in programe de grafica.

Personalizarea incepe cu copertile. Designul copertilor trebuie sa contina imagini si text conform identitatii vizuale a companiei. Paginile din interior pot fi personalizate cu logo, date de contact si/sau eventual o imagine in fundalul paginilor. Posibilitatile sunt multiple. Pe langa bloc notes, putem sa concepem si agende sau mape de prezentare.

Bloc Notes fac parte din categoria produselor tipografice uzuale si sunt folosite in cadrul unei afaceri, avand intotdeauna loc pe un birou. Deasemenea, un blocnotes personalizat poate fi folosit ca si material promotional in cadrul conferintelor sau la diverse evenimente. Personalizarea ar trebui sa includa toate elementelele de identitate vizuala ale companiei.

Model Bloc Notes cu elemente galbene
Sursa: Freepik

Recomandari

Iuliu Nemes Testimonial
Iuliu Nemes

Client

Profesionalism desavarsit. Comenzile pe care le-am atribuit acestei tipografii, mereu au avut o finalitate impecabila care m-au facut sa revin.

Ligia Lupei Testimonial
Ligia Lupei

Client

Fie ca au fost comenzi de facut dimineata devreme sau seara tarziu, intotdeauna am putut sa ma bazez pe echipa Tipar Non-Stop.

Ema Serbanescu Testimonial
Ema Serbanescu

Client

Efortul depus si faptul ca totul a fost executat corect conform cererii m-au facut sa am incredere si sa-i consider viitori parteneri pentru urmatoarele lucrari.