Banner

Bannerele sunt utilizate de catre diverse domenii de business. Avand dimensiuni diverse in functie de scop sau cromatica si in functie de identitatea business-ului, bannerele publicitare au scopul de a oferi informatii de orice tip publicului larg. Publicitatea stradala poate fi intalnita si sub denumirea de publicitate outdoor, reprezentand una dintre cele mai vechi modalitati prin intermediul careia se transmite mesajul publicitar catre consumatori. Bannerele sunt folosite în multe întreprinderi de afaceri, promovând publicul lor potențial. Un număr de orase au o serie întreagă de bannere cu care își decorează centrele orașelor, făcând publicitate eficientă a orașului sau a caracteristicilor și atracțiilor sale speciale. Bannerele, deși utilizate în mod obișnuit, sunt simple și accesibile. Bannerele pot fi tipărite în formate enorme, cu o gamă completă de culori bogate. Ele pot fi, de asemenea, utilizate în multe situații fizice diferite, fie că sunt atârnate de un dispozitiv existent, fixate pe un perete sau chiar în picioare. Daca doriti ceva asemanator, mesh print outdoor poate sa fie de asemenea o solutie corespunzatoare nevoilor dumneavoastra.

Model Banner
Sursa: Freepik

Atunci când un banner publicitar printat este suspendat sau suspendat între posturi, sunt necesare garnituri sau o altă metodă de atașament pentru a preveni ruperea sau deteriorarea bannerului de la vant. Garniturile din aluminiu pot fi perforate în banner și folosite ca puncte de intrare sigure pentru a lega bannerul jos. Această metodă de instalare permite reclame mai durabile. Unii furnizori oferă garnituri preinstalate. O altă formă obișnuită de bannere independente sunt afișajele retractabile. Bannere pot fi găsite în spatele unei ferestre sau ca si panouri publicitare.

Recomandari

Iuliu Nemes Testimonial
Iuliu Nemes

Client

Profesionalism desavarsit. Comenzile pe care le-am atribuit acestei tipografii, mereu au avut o finalitate impecabila care m-au facut sa revin.

Ligia Lupei Testimonial
Ligia Lupei

Client

Fie ca au fost comenzi de facut dimineata devreme sau seara tarziu, intotdeauna am putut sa ma bazez pe echipa Tipar Non-Stop.

Ema Serbanescu Testimonial
Ema Serbanescu

Client

Efortul depus si faptul ca totul a fost executat corect conform cererii m-au facut sa am incredere si sa-i consider viitori parteneri pentru urmatoarele lucrari.