Autocolant Indoor/Outdoor

Autocolant indoor si outdoor un mijloc ideal pentru utilizarea eficienta a spatiilor pentru reclama sau decor interior. In functie de locul in care urmeaza sa fie aplicat acest material, se realizeaza o grafica potrivita dupa care se printeaza. Mai apoi urmeaza lucrarile de finisat precum decupajul in formele dorite. Autocolantul poate sa fie pus si pe forex sau la mici dimensiuni, sub forma de stickere.

Realizarea si folosirea unui autocolant indoor si outdoor este mult mai cautata decat folosirea altor mijloace de decorare. Productia in sine este mult mai usoara si mai ieftinca decat utilizarea vopselurilor si realizarea unei picturi sau imagine pe peretele ce se doreste a fi decorat. Echipa noastra se poate ocupa si de un aspect grafic placut sau totodata de servicii de colantare.

AUTOCOLANT INDOOR SI OUTDOOR 3D

Autocolantul se poate aplica sau schimba mult mai usor decat o imagine realizata direct cu vopseluri. De asemenea, in ultima perioada, este la moda realizarea de autocolant indoor si outdoor de tip 3D. In functie de locul in care vrei sa il afisezi acesta poate fi aplica pe perete, vitrine sau chiar pe podea. Efectul este maxim si starneste atractia celor care il vad, deci o metoda eficienta de a atrage privirile. Acest efect similar poate sa il aiba si un window graphics pe care il putem furniza.

Culorile vii si atragatoare printate pe un autocolant indoor si outdoor sunt ca un magnet pentru privirile trecatorilor. Iar in materie de grafica, putem spune ca nu exista nivel de complexitate care sa nu poata fi atins in ce priveste realizarea unor astfel de materiale.

Siglele sunt des aplicate sub forma unui autocolant, ca de altfel oricare alte imagini grafice necesare unei reclame se pot regasi pe peretii unei incaperi datorita versatilitatii autocolantului.

Autocolant outdoor lipit de stalp
Sursa: freepik

Recomandari

Iuliu Nemes Testimonial
Iuliu Nemes

Client

Profesionalism desavarsit. Comenzile pe care le-am atribuit acestei tipografii, mereu au avut o finalitate impecabila care m-au facut sa revin.

Ligia Lupei Testimonial
Ligia Lupei

Client

Fie ca au fost comenzi de facut dimineata devreme sau seara tarziu, intotdeauna am putut sa ma bazez pe echipa Tipar Non-Stop.

Ema Serbanescu Testimonial
Ema Serbanescu

Client

Efortul depus si faptul ca totul a fost executat corect conform cererii m-au facut sa am incredere si sa-i consider viitori parteneri pentru urmatoarele lucrari.