Afise

Afisele sunt unele dintre cele mai vechi metode de promovare pentru un serviciu, eveniment sau produs. Reprezinta si o metoda importanta prin care te poti promova pe tine si afacerea ta, indiferent de tipul acesteia. Prin afisele publicitare se poate realiza promovarea unor evenimente de orice fel, servicii sau produse la un pret avantajos. Costul unei campanii publicitare prin metode tipografice este mai ieftin si este eficient. Printr-un afis puteti sa atrageti atentia publicului si ofera informatiile intr-un mod creativ unui numar mare de persoane. Puteti sa adaugati vizibilitate pentru orice element care il doriti, fie ca este logo, mesaj sau continut. Orice produs trebuie sa aiba un aspect grafic placut iar echipa noastra de design se poate ocupa de acest lucru. Din categoria de print indoor si outdoor de care dispunem, recomandam si un alt produs precum autocolantul si serviciile noastre de colantare.

Model de Afis pe fundal negru cu culori de galben
Sursa: freepik

Materiale folosite

Hartia folosita pentru tiparirea afiselor are un gramaj cuprins intre 80 g/mp si 350 g/mp. In functie de complexitatea lucrarii si a locului de expunere, afisul poate fi protejat UV (recomandat) pentru o mai buna rezistenta in timp.

Cum trebuie lucrat corect un afis pentru un printat calitativ

Nu se poate printa un afis realizata intr-un document Word sau PowerPoint! Este recomandat ca designul si macheta grafica a afisului, sa fie realizata profesionist.

Leave a Comment

Recomandari

Iuliu Nemes Testimonial
Iuliu Nemes

Client

Profesionalism desavarsit. Comenzile pe care le-am atribuit acestei tipografii, mereu au avut o finalitate impecabila care m-au facut sa revin.

Ligia Lupei Testimonial
Ligia Lupei

Client

Fie ca au fost comenzi de facut dimineata devreme sau seara tarziu, intotdeauna am putut sa ma bazez pe echipa Tipar Non-Stop.

Ema Serbanescu Testimonial
Ema Serbanescu

Client

Efortul depus si faptul ca totul a fost executat corect conform cererii m-au facut sa am incredere si sa-i consider viitori parteneri pentru urmatoarele lucrari.